Ilse hometour

Ilse en Jasper wonen in hun nieuw gebouwde stulpje in Arnhem. Als interieurstylist vindt Ilse het belangrijk dat je/jullie persoonlijkheid zichtbaar is in huis. Een erfstuk, souvenir, foto’s… Zo maak je van een huis een thuis. En in huis moet natuurlijk ook geleefd worden, daarom verliest ze bij het ontwerpen nooit de praktische kant uit het oog.

Kijk gerust even binnen!

Wat betekent ‘thuis’ voor jou en waarom?
Thuis is voor mij een plek waar ik kan ontspannen en waar ik omringd ben door mensen en spullen die mij dierbaar zijn. Een warm en sfeervol huis is daarbij voor mij belangrijk en voelt echt aan als een thuis. 

Hoe zou jij je eigen woonstijl omschrijven?
Mijn woonstijl is en mix van diverse stijlen: stoer, Scandinavisch, kleurrijk met aandacht voor details. Ik ben gek op bijzondere woonitems en accessoires met een twist.

 

 

Mijn ultieme stylingtip is: bij twijfel, altijd doen!

Waarom koos je dit digitaal geprint decoratief glas uit voor je douche? Kreeg je daarbij wat nuttige tips en tricks?
Ik hou van net even anders, van details die de aandacht trekken. Zo heb ik een tijdje geleden de badkamer al geverfd in een terracotta tint, maar de zijde van de douche was nog wat saai. Het glas met print Ribbon was dan ook precies wat ik zocht: een bijzondere print wat meteen de aandacht trekt. De duidelijke brochure met informatie en foto’s heeft mij geholpen de keuze voor dit glas te maken. Ook kreeg ik snel antwoord op mijn vragen.

 

 

Wat is je favoriete item uit je interieur thuis - wat zou je dus redden als je huis in brand staat? Waarom?
Ik zou een aantal persoonlijke foto’s van dierbare mensen en momenten redden en een aantal erfstukken en aandenkens aan onze bruiloft. Andere spullen zijn, wat mij betreft, vervangbaar.

 

Het glas met print Ribbon was dan ook precies wat ik zocht: een bijzondere print wat meteen de aandacht trekt.

 

Hoe ziet voor jou de perfecte badkamer eruit?
Onze huidige badkamer is bijna perfect. Het liefst had ik een iets grotere badkamer gehad met vrijstaand bad, maar dat kan in onze huidige badkamer niet. Voor mij is het vooral belangrijk dat er ruimte is voor twee wastafels, een ruime douche, bad en wc en dat past gelukkig allemaal precies. 

Wat is jouw ultieme stylingtip voor je volgers?
Mijn ultieme stylingtip is: bij twijfel, altijd doen! Ik merk dat veel mensen wel weten wat ze mooi vinden in de tijdschriften en winkels, maar het vervolgens zelf niet durven uitproberen. En dus vaak net niet tevreden zijn met hun interieur. Juist door dingen te proberen en te experimenteren ontstaat een mooi en origineel interieur.

 

 

Hoe zou je Glassby omschrijven in een paar woorden? Wat vond je van de service?
De glaswand van Glassby is kwalitatief zeer goed en Glassby heeft originele, eigentijdse producten. Vooraf ontving ik goede informatie en ook het installatieproces verliep prima. 

Waarom is een mooie douchewand een must voor elk interieur volgens jou?
De badkamer is de ruimte waar je de dag begint en eindigt. Daarom is het belangrijk dat je badkamer, en daarmee ook je douchewand, er goed uitziet. Bedenk eens hoeveel vrolijker je de dag begint en eindigt met zo’n mooie douchewand? :)

Wil je meer stylingtips van Ilse? Benieuwd naar de rest van haar interieur?
Bekijk dan haar blog: 
 https://www.interiortwin.com/,
of instagram: https://www.instagram.com/ilsevanelleswijk/

 

Onze belofte: een 100% vlekkeloze service

Persoonlijk advies

Wij weten alles van glas en delen die kennis graag met je. Vraag ons vrijblijvend om advies.

Betrouwbare levering

We garanderen dat je glaswand veilig en in perfecte staat wordt geleverd. Dat doen we door je pakketten met zorg en met de juiste materialen te verpakken.

Perfect gemonteerd

Eenvoudig zelf te monteren. Of kies voor onze professionele inmeet- en/of montageservice voor een gegarandeerd perfect resultaat.

#GLASSbyme

Je thuis mag gezien worden!

Deze huizen kregen al een #GLASSby make-over. Vinden we binnenkort ook jouw interieur in deze lijst? 😉

 

De  aanpak

Shop glasproducten online met alles erop en eraan