Een keukenachterwand van glas

Keukenachterwanden zijn in allerlei soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Maar ook het materiaal van je keuken achterwand kan verschillen. Steeds vaker wordt er gebruik gemaakt van een glazen achterwand. Een glazen keukenachterwand oogt niet alleen mooi, maar ze zijn ook zeer praktisch in onderhoud. Wij geven je graag meer informatie over de voordelen van een glazen achterwand in jouw keuken.

Voordelen van een glazen keukenachterwand

 

  • Glas is hygiënisch; vieze voegranden behoren tot het verleden.
  • Glas is makkelijk schoon te houden.
  • Glas is met zijn schittering mooi om te zien.
  • Glas maakt de keuken visueel ruimer met zijn reflecterende werking.
  • Glas is een originele, moderne én praktische blikvanger.

 

Hygiëne in de keuken

 

In plaats van tegels kan u ook gebruik maken van glas als achterwand. Een glazen keukenachterwand is zeer stijlvol, mooi en strak en in vele kleuren leverbaar. Daarnaast is een glazen keukenachterwand ook nog eens erg hygiënisch, want het is super makkelijk om schoon te maken en u heeft (bijna) geen naden.

 

KIes een achterwand op maat

 

Hoe maak ik mijn glazen keukenachterwand schoon?

 

Om je glazen achterwand in de keuken eenvoudig schoon te maken kun je het beste gewoon heet water en een microvezeldoekje gebruiken. Zorg ervoor dat je jouw achterwand direct na het koken schoonmaakt. Hoe langer je wacht, hoe moeilijker het is om vet en etensresten te verwijderen. Voor hardnekkig vuil dat je niet weg krijgt met water kun je onze FIXIN schoonmaak artikelen gebruiken. 
Let op: Gebruik nooit schuursponsjes, polijstmiddelen of andere bijtende schoonmaakproducten. Deze kunnen het glas ernstig beschadigen!

 

Eigentijds design

 

Glas is niet alleen een duurzaam product. Glas is een eigentijds materiaal dat perfect past in een moderne en stijlvolle designkeuken. Een keukenwand van glas geeft jouw keuken een luxueuze uitstraling en een ruimtelijk effect. Daarnaast gaat glas goed samen met andere materialen.

Verschillende soorten glas

 

Als spatwand achter de kookplaat maken wij altijd gebruik van gehard glas. Gehard glas kan tegen grote temperatuurverschillen en is daarom zeer geschikt voor achter het fornuis. Voor keukenachterwanden maken wij altijd gebruik van minimaal 6mm gehard glas.
Glas voor de keukenachterwand is leverbaar in doorzichtig glas, bijvoorbeeld helder of mat. Maar ook in ondoorzichtig gekleurd glas, leverbaar in heel veel verschillende kleuren. Ook is het mogelijk om uitsparingen te maken voor bijvoorbeeld stopcontacten.

 

Ontvang een gratis sample

 

Hoe monteer ik een achterwand in mijn keuken?

Een glazen achterwand kan voor allerlei achtergronden geplaatst worden. Zo kan een glasplaat geplaatst worden voor tegels, een geverfde muur of voor een muur met behang. Met onze montageset hoef je je geen zorgen te maken over de plaatsing van je nieuwe glazen keukenachterwand. Dankzij de juiste tools ben je in enkele stappen zeker van een geweldig resultaat!

Montage handleiding

Wat kost een glazen achterwand?

 

Glazen keukenachterwanden zijn er al vanaf € 150,00. De prijs van een glazen achterwand is onder andere afhankelijk van:

  • De grootte van de achterwand. Aantal vierkante meters;
  • Aantal uitsparingen voor o.a. wandcontactdozen;
  • De kleur van het glas;
  • Met of zonder persoonlijke print;
  • Met of zonder montage door een specialist.

Heb je twee linkerhanden of wil je de montage door een professional laten doen? Dat kan uiteraard. Wij kunnen vooraf jouw achterwand inmeten zodat je 100% garantie hebt dat de achterwand goed past. Na het opmeten komen we ook de achterwand voor je monteren. Inmeten en monteren kan al vanaf € 275,00. 

 

Shop nu je achterwand

Onze belofte: een 100% vlekkeloze service

Persoonlijk advies

Wij weten alles van glas en delen die kennis graag met je. Vraag ons vrijblijvend om advies.

Betrouwbare levering

We garanderen dat je glaswand veilig en in perfecte staat wordt geleverd. Dat doen we door je pakketten met zorg en met de juiste materialen te verpakken.

Perfect gemonteerd

Eenvoudig zelf te monteren. Of kies voor onze professionele inmeet- en/of montageservice voor een gegarandeerd perfect resultaat.

#GLASSbyme

Je thuis mag gezien worden!

Deze huizen kregen al een #GLASSby make-over. Vinden we binnenkort ook jouw interieur in deze lijst? 😉

 

De  aanpak

Shop glasproducten online met alles erop en eraan