Glas met waterwerende eigenschappen

Glazen douchecabines, douchewanden en badwanden komen dagelijks in aanraking met water. Na verloop van tijd ontstaat er een witte, permanente aanslag op het oppervlakte van het glas. Deze witachtige aanslag wordt veroorzaakt door corrosie. Als je eenmaal last hebt van glascorrosie, dan is dit niet meer terug te draaien. Het is dus belangrijk om je glazen douchecabine tegen corrosie te beschermen. Een oplossing is om bijvoorbeeld na het douchen de glaswand goed droog te maken. Klik hier voor meer schoonmaak tips! Maar voorkomen is uiteraard beter!

Om een douche er altijd even fris en transparant te laten uitzien als op de eerste dag kunnen wij het glas voorzien van een coating.

Wat is hier zo bijzonder aan?

Wat betekent dit voor jou?

 

Langdurige transparantie
en zuiverheid

 

Doucheruimten blijven er jarenlang helder en fris uitzien. Dankzij de coating op het glasoppervlak blijft het glas gedurende de hele levensduur vrij van zichtbare corrosie en vlekken. Vandaar onze tienjarige garantie op corrosievrij glas.

 

Permanente coating, permanente bescherming

De op industriële wijze aangebrachte coating waarborgt de duurzaamheid van het glas waardoor opslag en handling zonder zorgen kan plaatsvinden.

Zeer goede chemische duurzaamheid (klasse A volgens de norm EN 1096-2).

 

Neutraal uiterlijk

De onzichtbare coating heeft geen significante invloed op de optische eigenschappen van het glas voor wat betreft lichtdoorlaat, reflectie en kleuren.

 

Veiligheid

Versterkt glas zorgt voor nog grotere veiligheid.

 

 

Onze belofte: een 100% vlekkeloze service

Persoonlijk advies

Wij weten alles van glas en delen die kennis graag met je. Vraag ons vrijblijvend om advies.

Betrouwbare levering

We garanderen dat je glaswand veilig en in perfecte staat wordt geleverd. Dat doen we door je pakketten met zorg en met de juiste materialen te verpakken.

Perfect gemonteerd

Eenvoudig zelf te monteren. Of kies voor onze professionele inmeet- en/of montageservice voor een gegarandeerd perfect resultaat.

#GLASSbyme

Je thuis mag gezien worden!

Deze huizen kregen al een #GLASSby make-over. Vinden we binnenkort ook jouw interieur in deze lijst? 😉

 

De  aanpak

Shop glasproducten online met alles erop en eraan