Jellina hometour

Ik ben Jellina Detmar (33 jaar) en woon samen met mijn man Jan Detmar (39 jaar) in Friesland. We hebben twee kinderen, Déjan is 4 jaar oud en Melin is 1,5 jaar oud.
Naast mijn werk als fysiotherapeute wat ik soms ook zie als hobby, ben ik ook graag creatief bezig en hou ik van interieur en styling.
Sinds maart 2017 zijn wij trotse eigenaren van een woonboerderij in het dorpje ‘Kollum’. De passie voor interieur deel ik met mijn man Jan.
Onze voorkeur gaat uit naar aardetinten, in ons interieur vind je veel (eiken)hout terug, zwart/wit en bruintinten. Deze tinten combineren we graag met al het groen van onze planten. Onze interieurstijl omschrijf ik als industrieel met robuuste en stoere items.

 

Wat betekent 'thuis' voor jou en waarom?
Thuis is het allerbelangrijkste.
Je thuis voelen in je eigen huis, alles doen en laten waar je je zelf goed bij voelt en je gezin ook.
Creëer een ruimte waar je sfeer, gezelligheid en warmte voelt. Zodat je met je gezin altijd een fijn samen zijn hebt.

Hoe zou jij je eigen woonstijl omschrijven?
Industrieel, stoer, robuust. Urban jungle, haal het buiten naar binnen, en creëer warmte en gezelligheid. Veel groene planten, stoere items zoals industrieel lampen, gezelligheid door middel van licht en mooie stoere en robuuste materialen zoals een werkbank. Daarnaast veel houten materialen zoals een mooie tafel, en de keuken.

Creëer een ruimte waar je sfeer, gezelligheid en warmte voelt. Zodat je met je gezin echt een fijn samen zijn altijd hebt.

 


Waarom koos je deze spiegel uit voor je huis? Kreeg je daarbij wat nuttige tips en tricks?
Een spiegel is een leuk item als Eye catcher. Wij hebben er voor gekozen om de spiegel in de hal op te hangen. Zodat de hal groter lijkt. Dat effect kan je creëren met zo'n mooie spiegel. We hebben de keuze gedaan op een stoere ronde spiegel. En past goed bij de kleur van onze radiator, die we in de hal een soort roest/koper kleur gegeven hebben.

Wat is je favoriete item uit je interieur thuis - wat zou je dus redden als je huis in brand staat? Waarom?
Oef, lastig! Mijn huis mag noooooit in de brand vliegen! Maar het is materiaal en op dit moment verbouwen we alles zelf dus dan hoop ik dat we dan weer zoveel energie kunnen opbouwen om weer een huis zo mooi te maken als nu. Want wij voelen ons hier echt thuis, dit huis zijn wij!

 

 

Hoe ziet voor jou de perfecte hal eruit?
We hebben een hele stoere stenen wand die direct zichtbaar is bij binnenkomst in de hal. Hier hebben we zelf een DIY lamp van koper opgehangen en ook de radiator die er zit hebben we in een koper/roest kleur geverfd. De muren zijn stoer zwart en het plafond ook. Er hangen wat plantjes om het gezellig te maken. Dus de spiegel past er geweldig tussen.

Wat is jouw ultieme stylingtip voor je volgers?
Laat het kleurenpallet op elkaar aansluiten.
Ga kijken of een ronde of vierkante spiegel in de ruimte past.
Je moet er natuurlijk goed in kunnen kijken, dus hang hem op goede hoogte.

 

 

Een spiegel is een leuk item als Eye catcher. Wij hebben gekozen voor hem in de hal op te hangen. Zodat ze hal groter gaat lijken, dat effect kan je creëren met zo'n mooie spiegel.

Hoe zou je Glassby omschrijven in een paar woorden? Wat vond je van de service?
Perfect, ze nemen veel tijd om je goed te helpen. Zorgen dat het product goed geleverd wordt bij je thuis! Heel tevreden en prettig om mee samen te werken.

Waarom is een mooie spiegel een must voor elk interieur volgens jou?
Ik vind dat het onze hal echt een 'blink' geeft! Het maakt onze hal groter, en de kleur I LOVE IT! Je kan hem op grote, kleur helemaal naar eigen inzicht kiezen, dat is toch perfect!

 

Wil je meer stylingtips van Jellina? Benieuwd naar de rest van haar interieur?
Bekijk dan haar blog: http://www.jellinadetmar.nl/,
of instagram: https://www.instagram.com/jellinadetmar/

 

Onze belofte: een 100% vlekkeloze service

Persoonlijk advies

Wij weten alles van glas en delen die kennis graag met je. Vraag ons vrijblijvend om advies.

Betrouwbare levering

We garanderen dat je glaswand veilig en in perfecte staat wordt geleverd. Dat doen we door je pakketten met zorg en met de juiste materialen te verpakken.

Perfect gemonteerd

Eenvoudig zelf te monteren. Of kies voor onze professionele inmeet- en/of montageservice voor een gegarandeerd perfect resultaat.

#GLASSbyme

Je thuis mag gezien worden!

Deze huizen kregen al een #GLASSby make-over. Vinden we binnenkort ook jouw interieur in deze lijst? 😉

 

De  aanpak

Shop glasproducten online met alles erop en eraan