Spiegel woonkamer idee - GLASSby

Tijd voor inspiratie! Want een spiegel is niet alleen een functioneel gebruiksvoorwerp. Alles behalve zelfs: het is ook een echt designobject. Iets waarmee je je interieur groter, lichter én mooier maakt! Mits je een beetje creatief met spiegels bent. En daar helpen we je graag een handje bij. Van leuke spiegels met tekst tot originele spiegels in bijzondere vormen, maten en kleuren; GLASSby zet 5 spiegel ideeën voor je op een rij. Zit hét spiegel idee voor jouw woonkamer ertussen?

1: Ronde spiegel

We trappen deze top 5 af met één van dé trends van nu: ronde spiegels. Een ronde spiegel heeft iets speels, iets vriendelijks. Deze vorm past dan ook perfect in een vrolijk interieur met veel kleur. In een strak en modern gestylde woonkamer kan het juist voor een mooi contrast zorgen. Bij GLASSby heb je verschillende opties. De grootte van onze ronde spiegels op maat bepaal je tot op de millimeter met een maximale diameter van 2000 millimeter. Prachtig, zo’n grote ronde spiegel!

 

Spiegel tip

Ook leuk: ga voor drie ronde spiegels in verschillende formaten én laat ze voorzien van een unieke kopertint, zoals je kunt zien in deze home tour.

 

2: Gekleurde spiegels

Met een klassieke, heldere spiegel zit je nooit verkeerd. Wil je net even wat anders? Dan vind je bij GLASSby ook gekleurde spiegels. Ga je voor een koele grijze ondertoon of geef je jouw interieur een warm, vintage karakter met een gekleurde spiegel in ‘Smoke Bronze’? Onze spiegels op maat zijn daarnaast op verschillende manieren af te werken. Zo kun je de randen een glanzende of juist een matte finish geven. Op die manier creëer je een uitstraling die helemaal past bij jouw smaak.

 

3: Grote spiegel als eyecatcher

Ga voor een maximaal effect met een grote spiegel als eyecatcher. Wist je dat een een horizontale spiegel het beste tot z’n recht komt in een hoge kamer? En dat een lage kamer juist hoger lijkt met een verticale lange spiegel? Een grote spiegel boven de bank is populair, maar het is niet de enige manier om een grote spiegel in de woonkamer op te hangen. Wat dacht je van een mooie design spiegel op de deur? Of een grote spiegel, verticaal tegen een lege muur? Tafeltje ervoor met een mooie plant en je bent klaar!

 

Grote spiegel ophangen

Tip: wil je jezelf van top tot teen bewonderen in een grote spiegel van – pak ‘m beet – 1,5 meter hoog? Hang de spiegel dan 25 tot 30 centimeter boven de grond. Je kunt natuurlijk ook voor nóg groter gaan: onze grote spiegels op maat gaan tot wel 3 meter breed en 2 meter hoog. Heel gaaf, zo’n spiegelwand!

Bekijk meer artikelen:  Ideeën voor meerdere spiegels bij elkaar aan de muur

 

4: Mix & match met grote en kleine spiegels

Waarom zou je het bij één spiegel houden als je ook creatief met spiegels kunt mixen & matchen? Plaats twee spiegels naast elkaar voor een elegant effect, varieer met grote en kleine spiegels in dezelfde stijl of ga helemaal los en creëer een unieke compositie van spiegels in allerlei vormen, groottes en kleuren.

 

5: Spiegel met LED-verlichting

En last, but not least: wil je jouw spiegel extra laten shinen? Wat dacht je van een ronde spiegel met LED-verlichting? Leuk als badkamerspiegel, maar minstens zo mooi in de woonkamer! Buiten het feit dat je je spiegelbeeld extra goed ziet door de lamp, zorgt een lamp in jouw favoriete kleur ook voor veel sfeer. Neem deze ronde spiegel met blauwe LED-verlichting uit deze home tour bijvoorbeeld! Super mooi! En ben je de kleur van het licht zat? Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je de kleuren van het RGBW LED licht veranderen.

Onze belofte: een 100% vlekkeloze service

Persoonlijk advies

Wij weten alles van glas en delen die kennis graag met je. Vraag ons vrijblijvend om advies.

Betrouwbare levering

We garanderen dat je glaswand veilig en in perfecte staat wordt geleverd. Dat doen we door je pakketten met zorg en met de juiste materialen te verpakken.

Perfect gemonteerd

Eenvoudig zelf te monteren. Of kies voor onze professionele inmeet- en/of montageservice voor een gegarandeerd perfect resultaat.

#GLASSbyme

Je thuis mag gezien worden!

Deze huizen kregen al een #GLASSby make-over. Vinden we binnenkort ook jouw interieur in deze lijst? 😉

 

De  aanpak

Shop glasproducten online met alles erop en eraan