Welkom in Enter... Judith Scholman

Welkom in Enter ... ja inderdaad, de plaats die op het toetsenbord staat :-) Judith woont daar samen met haar man Arne, hun zoontje Joep en hond Olli (Labradoodle). Zij wonen alweer 12 jaar in deze 2-onder-1 kap woning in een gezellige buurt in het kleine Twentse dorpje Enter.

Na 4,5 jaar een eigen interieur webshop te hebben gehad (en te hebben verkocht) was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Judith zet nu al haar creativiteit en conceptmatig denkvermogen in bij Hartman Outdoor & Indoor. Als Trade Marketeer richt zij zich op de b2b klanten, de nationale en internationale beurzen en is altijd op de hoogte van de laatste trends in de markt en dat deelt ze dan maar al te graag met de mensen om haar heen.

 

Wat betekent 'thuis' voor jou en waarom?
Thuis is voor mij de plek waar ik samen leef met mijn man, ons zoontje en onze hond.
De plek waar ik kan opladen na een drukke dag, waar we samen herinneringen maken.

Hoe zou jij je eigen woonstijl omschrijven?
Een combi tussen basic en industrieel … het huis waar we alweer 12 jaar wonen is alles behalve industrieel, maar een droom van mij is om ooit een stuk grond te kopen, zelf het huis te ontwerpen (dat al grotendeels klaar in mijn hoofd zit :-) en dat vervolgens te laten bouwen.

Mijn droom is om ooit zelf mijn eigen huis te ontwerpen.

 


Waarom koos je deze spiegel uit voor je huis? Kreeg je daarbij wat nuttige tips en tricks?
Ik was op zoek naar een aantal spiegels op maat in verschillende groottes. Spiegels zonder rand en voorzien van een kleur. Iets wat je niet vaak tegenkomt. Tijdens mijn zoektocht kwam ik er achter dat mijn idee toch lastiger te verkrijgen was dan ik had gedacht. Totdat ik bij GLASSby terecht kwam! Al mijn wensen konden worden uitgevoerd en ik kon zelf mijn eigen spiegels samenstellen! Hoe fijn is dat! Eerst heb ik een aantal gratis samples aangevraagd om te kijken welke kleur het meest dichtbij mijn wensen zat. De samples had ik binnen no-time binnen en mijn keuze was snel gemaakt. Via de webshop heb ik mijn spiegels besteld. Vervolgens kreeg ik ze netjes verpakt thuis geleverd. De spiegels zijn voorzien van een stevig ophangsysteem en hangen (zoals mijn wens was) iets van de muur, zodat we lijken te zweven.

Wat is je favoriete item uit je interieur thuis - wat zou je dus redden als je huis in brand staat? Waarom?
Ik heb niet een specifiek favoriet woonitem. Geluk zit voor mij niet in materiële dingen. Tuurlijk vind ik het geweldig om met interieur (op welke manier dan ook) bezig te zijn, het conceptmatig denken en vormgeven is op mijn lijf geschreven, dus ik vind het zeker belangrijk en het is echt een onderdeel van mijn leven. Maar ik ben niet gehecht aan een item waar ik niet zonder zou kunnen leven.

 

 

Hoe ziet voor jou de perfecte kamer eruit (waar je de spiegel voor hebt gekozen)?
De sfeer van een New Yorkse loft zal de basis zijn voor mijn droomhuis. Een grote open ruimte, waarin een grote leefkeuken centraal staat. Constructiedetails worden hierbij niet weggewerkt. Kleuren: zwart-, wit- en grijstinten en (leger)groen met verschillende accententen. Vormen: strak en pragmatisch design. Materialen: metaal, beton, glas, canvas en robuust hout.

Wat is jouw ultieme stylingtip voor je volgers?
Kies een basis dat bij jou past, waar jij je fijn bij voelt.
Zorg dat de basis rustig en tijdloos is, zodat je met accessoires of een kleurtje op de muur makkelijk kunt variëren en daardoor een andere sfeer binnen handbereik is.

 

 

Een spiegel creëert ruimte en licht. Uiteindelijk is dat wel iets wat iedereen in z’n interieur wil.

Hoe zou je Glassby omschrijven in een paar woorden? Wat vond je van de service?
GLASSby is voor mij een betrouwbare partij waarbij service hoog staat aangeschreven. De communicatie gaat via korte lijntjes en er wordt vakkundig gereageerd op je vragen. Een webshop waar maatwerk producten worden geleverd (dat al vrij uniek is) en dan ook nog zo’n klantgerichte service bieden vind ik echt geweldig!

Waarom is een mooie spiegel een must voor elk interieur volgens jou?
Een spiegel creëert ruimte en licht. Uiteindelijk is dat wel iets wat iedereen in z’n interieur wil. Op de grote muur, bij ons in de woonkamer, komen de ronde spiegels perfect tot hun recht. De ronde spiegels (die getint koper zijn) geven een hele warme uitstraling. Dus hoe groot of klein je ruimte ook is, spiegels zijn onmisbaar in je interieur.

 

Onze belofte: een 100% vlekkeloze service

Persoonlijk advies

Wij weten alles van glas en delen die kennis graag met je. Vraag ons vrijblijvend om advies.

Betrouwbare levering

We garanderen dat je glaswand veilig en in perfecte staat wordt geleverd. Dat doen we door je pakketten met zorg en met de juiste materialen te verpakken.

Perfect gemonteerd

Eenvoudig zelf te monteren. Of kies voor onze professionele inmeet- en/of montageservice voor een gegarandeerd perfect resultaat.

#GLASSbyme

Je thuis mag gezien worden!

Deze huizen kregen al een #GLASSby make-over. Vinden we binnenkort ook jouw interieur in deze lijst? 😉

 

De  aanpak

Shop glasproducten online met alles erop en eraan