Over ons

 

 


 

Maak kennis met GLASSby

GLASSby is een online platform waar je een ruim aanbod aan glasproducten vindt. Van een glazen achterwand in je keuken tot een transformatie van je badkamer en een make-over van je interieur: bij ons ben je aan het juiste adres. Ver weg zijn we trouwens nooit. We zijn namelijk een Nederlands bedrijf dat deel uitmaakt van AGC, ‘s werelds grootste glasproducent. Zo kunnen we jou producten van de hoogste kwaliteit aanbieden met een originele touch, die we vlekkeloos aan je voordeur bezorgen.

Creatief, hip, elegant of net minimalistisch? GLASSby past binnen elk interieur. Glas op maat bestellen online was nog nooit zo gemakkelijk… 
en dan zwijgen we nog over de fantastische voldoening als alles eenmaal staat te blinken bij jou thuis.
 

 

 

Over AGC

AGC is wereldwijd de grootste glasproducent die uitblinkt in duurzaamheid. 

AGC Glass Europe produceert en verwerkt vlakglas voor de bouwsector. Het is de Europese tak van AGC, de grootste vlakglasproducent ter wereld. Elke entiteit van AGC hanteert dezelfde 4 kernwaarden om onze missie “Look Beyond” te vervullen. Samen herdenken we de toekomst en bouwen we aan een wereld met meer glans.

 

 

 

Onze producten

Glas is een uniek materiaal, en dat vergt een unieke know-how. Gelukkig kunnen we profiteren van de expertise van AGC. Daardoor hebben we alles in huis om jouw thuis te voorzien van kwaliteitsvolle producten. Van keukenachterwanden tot glazen deuren, spiegels, douche wandbekleding, douchedeuren en balustrades: we hebben het allemaal.

Al onze producten worden met veel zorg voor 100% gemaakt in Europa. Elk product is handgemaakt, op maat van jouw wensen.

 

 

 

Integriteit
 

Iedereen bij AGC respecteert een wereld-wijde gedragscode. Je kan er van op aan dat wij alle wetten, ethische normen en beleidslijnen navolgen.

 

Duurzaamheid


AGC gaat continu op zoek naar manieren om de milieu-impact, veiligheid, esthetiek en het comfort van onze producten te verbeteren.


 

 

Diversiteit


Culturele diversiteit op de werkvloer, op elk niveau, zien we binnen de hele AGC groep als een bron van verrijking en vooruitgang.

Deskundigheid


In het R&D Center van AGC werken 250 researchers en technici elke dag opnieuw aan de verbetering van onze producten en processen.

 

 

 

AGC in Nederland

Met 19 glashandels, 3 werkplaatsen en een hoofdkantoor is AGC in Nederland nooit ver weg. Dat vinden wij erg belangrijk: we zijn er namelijk voor jou.

 

 

 

Ons hoofdkantoor is
AGC Nederland B.V.,
Enterseweg 15, 7471 SB GOOR. 
NEDERLAND

 

De  aanpak

Shop glasproducten online met alles erop en eraan