Onze diensten

Van persoonlijk advies tot een professionele installatie en vlekkeloze bezorging. GLASSby staat voor je klaar.

Retourneren

Toch niet helemaal tevreden over je bestelling? Of is het product stuk? Dat is uiteraard erg vervelend. Maar geen nood, bij ons kun je eenvoudig je aankoop retourneren. Je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren - zonder dat je daar een reden voor hoeft te geven. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te zenden.

Let op! producten die op maat (vervaardigd conform de specificaties die de Consument heeft gespecificeerd) geproduceerd zijn kunnen niet retour gestuurd worden.Laat ons eerst via e-mail weten als je iets wil retourneren. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op om de vervolgstappen te bespreken.Je krijgt het volledige aankoopbedrag terugbetaald. Enkel de kosten voor het terugsturen van jouw huis naar het adres van GLASSby – AGC Nederland B.V. zijn voor eigen rekening. Stuur het product terug met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking naar GLASSby – AGC Nederland B.V.Binnen 14 dagen na aanmelding van je retour storten wij het aankoopbedrag terug mits het product reeds in goede orde ontvangen is.

Dit moet zeker in je e-mail staan als je een product retour wil sturen:

Onze belofte: een 100% vlekkeloze service

Persoonlijk advies

Wij weten alles van glas en delen die kennis graag met je. Vraag ons vrijblijvend om advies.

Betrouwbare levering

We garanderen dat je glaswand veilig en in perfecte staat wordt geleverd. Dat doen we door je pakketten met zorg en met de juiste materialen te verpakken.

Perfect gemonteerd

Eenvoudig zelf te monteren. Of kies voor onze professionele inmeet- en/of montageservice voor een gegarandeerd perfect resultaat.

#GLASSbyme

Je thuis mag gezien worden!

Deze huizen kregen al een #GLASSby make-over. Vinden we binnenkort ook jouw interieur in deze lijst? 😉

 

De  aanpak

Shop glasproducten online met alles erop en eraan