• Duurzaam
  • Praktisch
  • Perfecte look
  • Duurzaam
  • Praktisch
  • Perfecte look

Standaard badkamerspiegel of maatwerk? Bij GLASSby heb je de keuze uit zowel standaard spiegels met bijvoorbeeld LED verlichting, maar ook maatwerk. Bij maatwerk wordt jouw spiegel op de mm nauwkeurig voor je geproduceerd.

Standaard spiegel rond
Ronde spiegel
verkrijgbaar in 3 afmetingen
Vanaf €
65
Standaard spiegel
Rechthoekige spiegel
verkrijgbaar in 8 afmetingen
Vanaf €
35

 

Thumbnail
Ronde spiegel
LED
verkrijgbaar in 2 afmetingen
Vanaf €
415
Thumbnail
Rechthoekige spiegel LED
verkrijgbaar in 3 afmetingen
Vanaf €
349
Badkamerspiegel op maat
Rechthoekige spiegel
Selecteer de juiste maat
Vanaf €
56
Spiegel rond
Selecteer de juiste maat
Vanaf €
79
Thumbnail
Ovale spiegel
Op maat gemaakt
Vanaf €
93

 

GLASSby is onderdeel van AGC. Grootste glasproducent die uitblinkt in duurzaamheid.

 

Een badkamerspiegel is het eerste dat je aankijkt nadat je uit bed komt in de ochtend. Spiegels zijn er in verschillende afmetingen, vormen en uitvoeringen. Zo zijn er badkamerspiegels met ingebouwde LED verlichting, ingebouwde verwarming, een digitale klok, Bluetooth voor radio en muziek en een uittrekbare make-up spiegel. Bekijk de verschillende mogelijkheden en kies de spiegel die bij jouw badkamer past.

 

Verschillende vormen badkamerspiegel

Een spiegel is een in het oog springend element in je badkamer. De vorm en grootte van een badkamerspiegel is erg belangrijk voor de uitstraling van je badkamer. Je kiest de elementen in je badkamer op basis van je behoefte. Op het gebied van badkamer spiegels zijn er ontzettend veel opties. Voor iedereen wat wils! Een badkamerspiegel bij GlassBy is altijd een badkamerspiegel met verlichting.

 

Ronde spiegels

Ronde spiegels geven een exclusieve en zachte uitstraling aan je badkamer. Ronde vormen worden automatisch geassocieerd met vriendelijkheid en zachtheid. Dit effect vertaalt zich in het gevoel dat je krijgt in je badkamer. Ronde spiegels komen standaard in 2 afmetingen. Een versie van 600 mm (60 cm) en 800 mm (80 cm) waarbij extra's kunnen worden toegevoegd. Installeer bijvoorbeeld Bluetooth speakers, een make-up spiegel of een klok in je spiegel. Je selecteert opties naar keuze in onze editors voor ronde badkamerspiegels.

 

Rechthoekige spiegels

Rechthoekige spiegels hebben een robuuste en krachtige uitstraling in je badkamer. Als je voor een stoere stijl in je badkamer gaat, zijn rechthoekige vormen uitermate geschikt. Rechthoekige spiegels zijn beschikbaar met metalen frame en zonder metalen frame. Daarnaast zijn rechthoekige spiegels beschikbaar in de 8 verschillende afmetingen (zowel voor de versie met als de versie zonder metalen frame). Een rechthoekige spiegel is standaard een badkamerspiegel met led verlichting.

 

Ovalen spiegels op maat

Ovalen spiegels zorgen voor een traditioneel en sierlijk karakter in het interieur van je badkamer. Je kunt zelf kiezen welk formaat spiegel je wil. Van klein naar groot en met verschillende vormen, jij mag kiezen. Ovalen spiegels worden uitgevoerd met twee kleuren glas: helder glas en smoke brons. Daarnaast kies je uit twee typen randen voor je spiegel: vlak en glanzend of vlak en mat. Net als de andere typen spiegels kies je tussen een doe-het-zelf montage of een professionele specialist van GlassBy. Voor een ovale spiegel zijn er echter 3 verschillende doe-het-zelf montagesets beschikbaar.

 

Badkamerspiegel op maat

Als je op zoek bent naar een unieke toepassing van een spiegel in je interieur kies je voor een spiegel op maat. Een badkamerspiegel op maat is een uniek element in jouw badkamer. Je kiest zelf op de millimeter nauwkeurig hoe breed en hoog je badkamerspiegel wordt. Je kiest daarnaast zelf welke andere eigenschappen je spiegel heeft. De eigenschappen die je kunt kiezen hangen af van het type spiegel dat je kiest. Rust je badkamerspiegel daarnaast uit met de laatste technische snufjes zoals verlichting en verwarming. De unieke en luxe uitstraling van je badkamer maak je af met een bijpassende en zelfgekozen spiegel.

 

Badkamerspiegel met verlichting

Een spiegel met verlichting geeft je badkamer nét dat beetje extra luxe. Tegelijkertijd ontstaat door het licht een prettige en fijne sfeer in je badkamer en kun je jezelf beter zien. Het licht zet je aan en uit met een aparte schakelaar in de spiegel. Een LED spiegel voor in de badkamer is er grofweg in 3 opties: een rechthoekige spiegel met indirect LED, een rechthoekige spiegel met directe LED en een ronde spiegel met LED. Naast verlichting kies je zelf meer opties om toe te voegen aan je badkamerspiegel. Een badkamerspiegel met verlichting is de nieuwe standaard voor in je badkamer.

 

Badkamerspiegel zonder verlichting

Voor een badkamerspiegel zonder verlichting ben je ook aan het juiste adres bij GlassBy. Badkamerspiegels zonder verlichting zijn voordeliger en eenvoudige te installeren. Je kiest tussen rond, rechthoekige en ovale spiegels voor in je badkamer. Je kiest zelf de grootte en selecteert de opties die jij graag terugziet in een spiegel. Ontdek de verschillende mogelijkheden om je eigen spiegel op maat vorm te geven.

Extra functies in je badkamerspiegel

Er is tegenwoordig meer mogelijk dan je denkt in je badkamer. Voorzie je badkamerspiegel van de laatste technische snufjes en zorg ervoor dat je van alle gemakken voorzien bent. De volgende extra opties kun je selecteren in de productconfigurator:

Met verwarming

Door de optie 'Heating pack' te selecteren is je badkamerspiegel voorzien van verwarming. Met spiegelverwarming voorkom je condensvorming op jouw badkamerspiegel, omdat deze is verwarmd. Het is dus nooit meer nodig om je spiegel af te drogen na het douchen.

Met digitale klok

In de ochtend is het altijd een race tegen de klok om op tijd klaar te zijn. Het is dus prettig om dan te weten hoe laat het door een ingebouwde digitale klok. Door de optie 'Klok' te selecteren in de configurator ben je straks in staat de tijd af te lezen op je badkamerspiegel.

Bluetooth voor eigen muzieek en radio

Maak van je tijd in de badkamer een feestje met muziek naar keuze. Met de optie 'Bluetooth speaker' maak je het mogelijk om apparatuur te koppelen met een ingebouwde speaker in je badkamerspiegel. Zo luister je eenvoudig je favoriete muziek of een radiozender naar keuze terwijl je bezig bent in de badkamer. De speaker is niet zichtbaar gemonteerd achter de spiegel en is bestand tegen vochtige ruimtes.

Make-up spiegel

Speciaal voor het aanbrengen van make-up heb je een extra spiegel nodig. Door de optie 'Make-up spiegel x3' te selecteren, integreer je jouw make-up spiegel in de grotere badkamerspiegel. De make-up spiegel vergroot 3 keer en is voorzien van LED licht rondom. Deze extra spiegel is uiteraard ook goed te gebruiken als scheerspiegel.

 

Glashelder advies nodig?

Contacteer ons

per telefoon op 0547-286801 . per Whatsapp op 06-51095061

Of stuur ons een bericht

 

 

 

Hoe monteer je zo’n badkamerspiegel?

 

 

Krijg een handje hulp voor de montage van je badkamerspiegel

Afhankelijk van hoe je je spiegel wilt bevestigen, krijg je slechts 1 kans om het goed te doen. Het plaatsen van je gloednieuwe spiegel overlaten aan een expert is dus helemaal niet zo gek. Voor het GLASSby team is het een kleine moeite voor een groots resultaat. Aan jou de keuze! 

 

 

Onze belofte: een 100% vlekkeloze service

Persoonlijk advies

Wij weten alles van glas en delen die kennis graag met je. Vraag ons vrijblijvend om advies.

Betrouwbare levering

We garanderen dat je glaswand veilig en in perfecte staat wordt geleverd. Dat doen we door je pakketten met zorg en met de juiste materialen te verpakken.

Perfect gemonteerd

Eenvoudig zelf te monteren. Of kies voor onze professionele inmeet- en/of montageservice voor een gegarandeerd perfect resultaat.

#GLASSbyme

Je thuis mag gezien worden!

Deze huizen kregen al een #GLASSby make-over. Vinden we binnenkort ook jouw interieur in deze lijst? 😉

 

De  aanpak

Shop glasproducten online met alles erop en eraan