Badkamerspiegel 
met LED

De badkamerspiegel is een van de eersten die ’s ochtends jouw gezicht te zien krijgt. Je ziet dus liefst geen enkel detail over het hoofd, zodat jij verzorgd voor de dag komt.

Shop hier een LED spiegel die je daarbij helpt:

GLASSby voor je perfecte badkamerspiegel

 

De juiste verlichting is geen detail

Welke spiegel je ook kiest, bij GLASSby zijn alle badkamerspiegels uitgerust met LED verlichting. Zo zie je niets nog over het hoofd, en met het licht aan creëer je gelijk een fijne sfeer.

Opties die je ochtend aangenamer maken

Lekker zingen op je favoriete muziek onder de douche. Altijd een heldere reflectie, zonder condens. Nooit een ongewenst haartje dankzij een extra spiegel met 5x vergroting. Met onze opties begin je altijd weer goedgezind aan je dag

Handige montageset

Bij elke GLASSby badkamerspiegel zit een doe-het-zelf montageset inbegrepen in de prijs. Daarmee kun je de spiegel prima zelf plaatsen. Of laat het over aan een van de GLASSby experts. Aan jou de keuze.

 

Glashelder advies nodig?

Contacteer ons

per telefoon op 0547-286801 . per Whatsapp op 06-51339792

Of stuur ons een bericht

 

 

 

Hoe monteer je zo’n badkamerspiegel?

 

 

Krijg een handje hulp voor de montage van je badkamerspiegel

Afhankelijk van hoe je je spiegel wilt bevestigen, krijg je slechts 1 kans om het goed te doen. Het plaatsen van je gloednieuwe spiegel overlaten aan een expert is dus helemaal niet zo gek. Voor het GLASSby team is het een kleine moeite voor een groots resultaat. Aan jou de keuze! 

 

 

Onze belofte: een 100% vlekkeloze service

Persoonlijk advies

Wij weten alles van glas en delen die kennis graag met je. Vraag ons vrijblijvend om advies.

Betrouwbare levering

We garanderen dat je glaswand veilig en in perfecte staat wordt geleverd. Dat doen we door je pakketten met zorg en met de juiste materialen te verpakken.

Perfect gemonteerd

Eenvoudig zelf te monteren. Of kies voor onze professionele inmeet- en/of montageservice voor een gegarandeerd perfect resultaat.

#GLASSbyme

Je thuis mag gezien worden!

Deze huizen kregen al een #GLASSby make-over. Vinden we binnenkort ook jouw interieur in deze lijst? 😉

 

De  aanpak

Shop glasproducten online met alles erop en eraan