3 redenen om
GLASSby in huis te halen

Kwaliteitsproducten

Glas is een uniek materiaal, en dat vergt een unieke know-how. Daar kan je van op aan bij GLASSby. Wij maken namelijk deel uit van AGC Glass, ‘s werelds grootste glasgroep met meer dan 55 jaar aan ervaring.

Totaalservice

Van advies en hulp bij het juiste product kiezen tot metingen en montage… Wij zorgen ervoor dat je van begin tot eind 100% tevreden bent met GLASSby.

Online besteld in 1-2-3

Glas online bestellen hoeft geen hele klus te zijn. Op deze site vind je alles wat je nodig hebt om de juiste keuze te maken. Of vraag om advies aan een van onze experts!


Alles-in-1: je krijgt al het benodigde materiaal erbij

 

 

 

Op zoek naar iets unieks?

 Let’s Talk.

0547-286801
06-51095061

of stuur ons een bericht

 

Het juiste product in huis gehaald, maar niet het juiste materiaal liggen? Niet bij ons. Je krijgt steeds een pakketje met de geschikte benodigdheden voor jouw type bevestiging.

 

Iedereen met een vaste hand kan de montage prima zelf uitvoeren. Maar als je niet zo’n klusser bent of niet zoveel tijd hebt, bieden wij je graag onze hulp. Laat ons team van experts de meting en/of montage doen zodat jij 100% stressvrij kan genieten van je aankoop. 

 

 

100%
Europees

 

Bedrukt glas naar jouw smaak? Simpel: we printen een design naar keuze in het glas. Bovendien is bedrukt glas van GLASSby gehard zodat het duurzaam én veilig is.

Het glas zelf maken we in een van onze werkplaatsen in Nederland. Dat bedrukken we vervolgens met zorg in ons gespecialiseerde printbedrijf in Parijs. Daarna komt het jouw kant op.

 

 

 

Onze belofte: een 100% vlekkeloze service

Persoonlijk advies

Wij weten alles van glas en delen die kennis graag met je. Vraag ons vrijblijvend om advies.

Betrouwbare levering

We garanderen dat je glaswand veilig en in perfecte staat wordt geleverd. Dat doen we door je pakketten met zorg en met de juiste materialen te verpakken.

Perfect gemonteerd

Eenvoudig zelf te monteren. Of kies voor onze professionele inmeet- en/of montageservice voor een gegarandeerd perfect resultaat.

#GLASSbyme

Je thuis mag gezien worden!

Deze huizen kregen al een #GLASSby make-over. Vinden we binnenkort ook jouw interieur in deze lijst? 😉

 

De  aanpak

Shop glasproducten online met alles erop en eraan