• Duurzaam
  • Praktisch
  • Perfecte look

Een hal spiegel maakt nét dat beetje extra van de entree tot je huis. Maak er iets speciaals van en haal kwaliteit in huis. Met een design spiegel van GLASSby voor in de hal laat je zien dat je nét dat beetje extra aandacht aan je interieur besteed. Kies tussen diverse soorten en maten spiegels en pas je keuze aan op jouw stijl. Maak van de eerste indruk in je huis iets moois!

 

Rechthoekige spiegel op maat
Rechthoekige spiegel
Op maat gemaakt
Vanaf €
72
Ronde spiegel op maat
Ronde spiegel
Op maat gemaakt
Vanaf €
79
Thumbnail
Ovale spiegel
Op maat gemaakt
Vanaf €
93

 

Design spiegel voor in de hal

Met een moderne hal spiegel geef je een exclusieve uitstraling aan de entree van je huis. De spiegel van 4 millimeter dik Mirox glas is van hoge kwaliteit en wordt vaak gebruikt als eyecatcher voor in een interieur. Een spiegel in de hal heeft zowel functionele als esthetische eigenschappen. Voordat je de deur uitgaat check je nog net even of je er goed genoeg uitziet om het huis te verlaten. Met een verjaardag leidt je alle gasten daarnaast door de hal waar je spiegel het stralende middelpunt is. Combineer het nuttige met het mooie met een mooie hal spiegel.

 

Grote en kleine hal spiegels

Een spiegel in de hal moet bij de stijl van je interieur passen. Gebruikt spiegels als een prominent of subtiel element in je interieur, door de grootte van je spiegel aan te passen. Vanzelfsprekend eist een grote spiegel veel aandacht op in je interieur. Met name als de totale ruimte klein is en de spiegel groot, wat in je hal weleens het geval kan zijn. Een kleine spiegel valt minder op, maar kan een subtiele toevoeging zijn aan je interieur. Hoe groot je hal ook is en welk effect je oog voor ogen hebt met je spiegel. GLASSby helpt je met geschikte spiegels in alle soorten en maten.

 

Ronde, rechthoekige of ovale spiegel in de hal

De vorm van je spiegel is misschien nog wel belangrijker dan de afmeting voor het gevoel dat je ermee wil overbrengen in je interieur. Je kiest tussen ronde, rechthoekige en ovale spiegels voor in je hal. Een ronde spiegel geeft een sierlijke en zachte uitstraling aan je hal en dus aan je interieur. Met een ovale spiegel kies je voor een klassieke en exclusieve stijl in je interieur. Met rechthoekige spiegels ga je voor moderne en strakke stijl. Met de ovale en rechthoekige vormen kun je ook gaan voor een staande spiegel zodat je een completer beeld van jezelf terugziet.

 

Hal spiegel met verlichting

Door verlichting aan je hal spiegel toe te voegen geef je extra aandacht aan je spiegel. Daarnaast kun je jezelf beter zien als het donker is in je hal. Alleen ronde en rechthoekige spiegels kun je met LED verlichting bestellen. In je spiegel wordt RGBW LED geïnstalleerd dat wordt geleverd inclusief afstandbediening om het licht mee in te stellen.

 

Monteren van je hal spiegel

Bij het bestellen van je product, kies je verschillende vormen van montage. Er zijn verschillende manieren om je hal spiegel te monteren. Het type montage hangt ook af of je voor een spiegel met of zonder LED verlichting hebt gekozen. · Gebruik een doe-het-zelf montageset met spiegelklemmen om je spiegel op maat op te hangen. De spiegelklemmen zijn aan de boven-en onderzijde van de spiegel te zien na installatie. De klemmen zijn te demonteren als dat nodig is.

  • Gebruik de spiegeltape-montageset en plak zelf de spiegel op de plaats in de hal waar je de spiegel wilt bevestigen. Je bevestig de hal spiegel aan de muur met een tube lijm en tape. Je ziet niks van de montage, maar de spiegel is niet te demonteren.
  • Wil je geen zichtbaar montagesysteem, maar ook geen lijm aan de muur? Kies dan voor een onzichtbaar ophangsysteem, dat zich achter de spiegel en is dus niet zichtbaar van de voorkant bevindt. De spiegel komt door het systeem ongeveer 10 millimeter van de wand te hangen.
  • Wat ons betreft de beste optie: Laat specialisten van GLASSby je product inmeten en installeren. De ervaren specialisten van GLASSby meten en monteren foutloos voor het beste resultaat. De montage wordt uitgevoerd door een lokale partner van GLASSby met jarenlange ervaring.

 

Bezorging van je hal spiegel

We zorgen voor een betrouwbare levering van je hal spiegel. Op maat gemaakte spiegels worden speciaal voor jou gemaakt en hebben dus een levertijd van 3-4 weken. We leveren een standaard spiegel zonder maatwerk met een levertijd van 3-5 werkdagen. Je krijgt je bestelling standaard thuisbezorgd, maar je kunt ook kiezen om je bestelling op te halen op een door jou geselecteerd afhaalpunt. Wij zorgen voor een vlekkeloze bezorging.

Onze belofte: een 100% vlekkeloze service

Persoonlijk advies

Wij weten alles van glas en delen die kennis graag met je. Vraag ons vrijblijvend om advies.

Betrouwbare levering

We garanderen dat je glaswand veilig en in perfecte staat wordt geleverd. Dat doen we door je pakketten met zorg en met de juiste materialen te verpakken.

Perfect gemonteerd

Eenvoudig zelf te monteren. Of kies voor onze professionele inmeet- en/of montageservice voor een gegarandeerd perfect resultaat.

#GLASSbyme

Je thuis mag gezien worden!

Deze huizen kregen al een #GLASSby make-over. Vinden we binnenkort ook jouw interieur in deze lijst? 😉

 

De  aanpak

Shop glasproducten online met alles erop en eraan