• Duurzaam
  • Praktisch
  • Perfecte look

 

Een goede spiegelwand is voor een sportschool onmisbaar. Bestel een spiegelwand sportschool bij GLASSby als je voor kwaliteit gaat. Voor het plaatsen van een spiegelwand moet je goed nadenken hoe je dit wil plaatsen. Bekijk welke kwaliteitsmaterialen beschikbaar zijn, welke afmetingen je kunt kiezen en hoe het wordt geïnstalleerd. Kortom, alle informatie om jouw spiegelwand voor je sportschool samen te stellen.

 

Spiegelwand fitness op maat
Spiegelwand
Vanaf €
76

 

 

GLASSby is onderdeel van AGC. Grootste glasproducent die uitblinkt in duurzaamheid.

 

Kosten van een spiegelwand

Een kwaliteitsproduct als een spiegelwand voor de sportschool is bij GLASSby verrassend goedkoop. De kosten voor je spiegelwand is volledig afhankelijk van de afmetingen van de wand. In de online editor voer je gemakkelijk en snel de afmetingen van je spiegelwand in op de millimeter nauwkeurig. De prijs voor je spiegelwand wordt automatisch berekend aan de hand van de ingevoerde afmetingen. Naast de afmetingen kies je tussen een professionele montage of een montage die je zelf uitvoert. Vanzelfsprekend beïnvloedt deze keuze de kosten van jouw spiegelwand. Gemakkelijk en snel een wand met spiegels van hoge kwaliteit samenstellen doe je bij GLASSby.

 

Afmetingen voor een spiegelwand sportschool

De afmeting is erg belangrijk voor het samenstellen van jouw persoonlijke spiegelwand voor in de sportschool. In de editor selecteer je de afmetingen voor jouw product op maat. De maximale afmetingen die je kan invoeren is 3000 millimeter (3 meter breed) bij 2000 millimeter (2 meter hoog) en de minimale afmetingen zijn 200 millimeter bij 300 millimeter. Daarbij is de maximale lengte-breedte-verhouding maximaal 1 staat tot 10. Heb je wensen die afwijken van bovenstaande eisen? Neem contact met ons op, dan zoeken we samen naar een oplossing.

 

Spiegelwanden voor je home gym of fysio praktijk

Onze spiegelwanden komen in verschillende afmetingen voor verschillende toepassingen. Grote sportscholen kunnen bij ons terecht, maar ook voor je home gym en fysio praktijk ben je bij ons aan het juiste adres. Bij een beperkte ruimte in huis of in je praktijk kan een grote rechthoekige spiegel meestal ook voldoen voor de succesvolle uitvoering van oefeningen. Een spiegelwand op maat wordt ook voor andere toepassingen gebruikt dan in de sportschool. Vind meer informatie op de pagina over spiegel op maat.

 

Kwaliteitsmaterialen voor je spiegelwand in een gym

Onze spiegels zijn eye catchers voor je ruimte, maar in een sportschool gebruik je spiegels tijdens het sporten functioneel. Spiegelwanden worden geplaatst zodat sporters kunnen zien of ze hun oefeningen goed uitvoeren. Dit kan ook met een mobiele spiegel, maar een spiegelwand oogt professioneler. Daarnaast worden spiegels ook steeds meer gebruikt voor sportschool-selfies. In dansscholen en balletzalen worden worden spiegelwanden op vergelijkbare wijze gebruikt alleen dan voor de goede uitvoering van de choreografie. Spiegelwanden moeten in dit soort ruimtes tegen een stootje kunnen. Daarom zijn onze spiegelwanden 6 millimeter dik en voorzien van een speciale safefolie voor extra veiligheid. De randen van de spiegelwand zijn PP geslepen, waarmee de scherpe randen van de spiegels veilig zijn gemaakt voor gebruik. Spiegelwanden van GLASSby zijn gemaakt van kwalitatief, helder en spiegelend Mirox glas. Ga voor kwaliteit en veiligheid met spiegelwanden van GLASSby.

 

Doe-het-zelf versus professionele installatie

Spiegelwanden zijn grote en kwalitatieve producten waarbij aandacht tijdens de installatie vereist is. De kwaliteit van de montage is van invloed op de levensduur en de gebruikservaring can het product. Voor de montage kies je tussen een doe-het-zelf installatie met een montageset en een professionele installatie. Als je de spiegelwand zelf installeert, ontvang je een montageset met spiegeltape en lijm om de spiegels te bevestigen. Bij een professionele montage gaan onze specialisten voor je aan het werk voor een prachtig resultaat. Je geeft gemakkelijk in de editor aan op welke manier je de spiegelwand wil monteren.

 

Laten inmeten en levering

Het inmeten van spiegelwanden is erg belangrijk voor het uiteindelijke resultaat voor jouw sportschool. Net zoals je de montage van je product kan uitbesteden, kun je ook het inmeten laten verzorgen door specialisten van GLASSby. Door het inmeten te laten verzorgen door specialisten, weet je zeker dat je spiegelwand er perfect uit komt te zien.

Wij leveren dit maatwerk product binnen 3-4 weken.

Onze belofte: een 100% vlekkeloze service

Persoonlijk advies

Wij weten alles van glas en delen die kennis graag met je. Vraag ons vrijblijvend om advies.

Betrouwbare levering

We garanderen dat je glaswand veilig en in perfecte staat wordt geleverd. Dat doen we door je pakketten met zorg en met de juiste materialen te verpakken.

Perfect gemonteerd

Eenvoudig zelf te monteren. Of kies voor onze professionele inmeet- en/of montageservice voor een gegarandeerd perfect resultaat.

#GLASSbyme

Je thuis mag gezien worden!

Deze huizen kregen al een #GLASSby make-over. Vinden we binnenkort ook jouw interieur in deze lijst? 😉

 

De  aanpak

Shop glasproducten online met alles erop en eraan